Neodidacta - Oprema za učionice

Element d.o.o.

Nakladničko poduzeće Element prepoznatljivo je po tome što se specijaliziralo za izdanja iz matematike, fizike, elektrotehnike, strojarstva, informatike i drugih srodnih područja kojima smo obuhvatili sve stupnjeve obrazovanja – od predškolskog i osnovnoškolskog, preko gimnazija i ostalih srednjih škola do viših škola i fakulteta.

Putem svog kataloga NEODIDACTA – Oprema za učionice nudimo i veliki izbor nastavnih sredstava i pribora potrebnog za izvođenje praktičnih radova učenika i demonstracijskih pokusa nastavnika u osnovnim i srednjim školama, na radionicama ili na dodatnoj nastavi.

Cornelsen Experimenta

Danas su kompleti za školske pokuse Cornelsen Experimente poznati u cijelom svijetu jer u svakom kompletu opreme nude potpuno rješenje po principu otkriti – istražiti – razumijeti! Prirodne znanosti, tehnički modeli, fizika, astronomija, elektrotehnika i elektronika, obnovljivi izvori energije, optika - sve je zastupljeno! Tu su također kompleti modela atoma za izradu molekula te oprema za izvođenje pokusa iz kemije, kao i različiti modeli za kvalitetniju i sadržajniju nastavu biologije (ljudski torzo, klasični kostur i lubanja, modeli ljudskog mozga, oka, uha, srca...).

Cornelsen Experimenta član je Cornelsen Publishing Group koja je osnovana u Berlinu 1946. i danas je jedan od vodećih izdavača udžbenika i edukacijskih materijala u Njemačkoj. Obvezali su se razvijati i proizvoditi nastavna sredstva izrađena od prvoklasnih materijala, uz jamstvo visokih standarda za praktičnu nastavu u vrtićima, osnovnim i srednjim školama što potvrđuje posjedovanje certifikata ISO 9001:2008.

Pojedini kompleti se mogu nadopuniti različitim uređajima (višenamjenskim mjernim instrumentima, izvorima napajanja, transformatorima, generatorom funkcija...) i dodatnom opremom (vakuumskom crpkom, zvonom i pločom, magnetskom laserskom kutijom...) što također imamo u ponudi.

Gunter Herrmann

Nudimo Vam pojedinačne matematičke modele ili komplete matematičkih modela izrađene od kvalitetnih materijala koji svojom izvedbom (pomičnim presjecima i osnim nitima, različitom obojenosti cijelih tijela ili odvojivih i neodvojivih dijelova) mogu uvelike doprinijeti kvaliteti nastave matematike, ali i drugih predmeta gdje se geometrijska tijela pojavljuju.

Pythago

Također Vam nudimo i geometrijski pribor za školsku ploču izrađen od plastičnog jednodijelnog materijala otpornog na vlagu: kutomjer, šestar, ravnalo, jednakokračni i pravokutni trokut, pojedinačno ili svih pet proizvoda u kompletu po povoljnijoj cijeni.