Multimedija

Multimedijski sadržaji


Ovdje možete prema vrsti škole i predmetu pronaći videoanimacije, interaktivne animacije i pokuse koji prate pojedine udžbenike.

Kako se prirodne znanosti, a slično je i s tehničkim znanostima, međusobno isprepliću i čine jednu veliku cjelinu stvaranjem novih spoznaja, s pomoću multimedijskih sadržaja želimo u vama pobuditi istraživački duh i kreativno mišljenje kako biste se uvijek u životu pitali zašto se događaju određeni procesi i koje su posljedice koje iz njih proizlaze.

Zato ovi sadržaji, s težnjom vizualnog približavanja strogih i složenih znanstvenih zahtjeva u opisivanju pojava i elementarnih matematičkih proračuna, omogućuju razumijevanje teksta, matematičkih iskaza i svega onog teže razumljivog, a ponegdje daju odgovore i na mnoga zanimljiva pitanja.

S pomoću njih pokušajte učenje, između ostalog, shvatiti kao zabavu kroz koju se usvajaju pojmovi i stječu trajna znanja jer je znanje nužno za razumijevanje svijeta koji nas okružuje, kako prirodnih pojava, tako i moderne tehnologije. Koji god posao kasnije u životu radili, to razumijevanje bit će vaša iznimno vrijedna vještina.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor