Kategorija:
-70%

Informatika 1, udžbenik

s multimedijskim sadržajem za 1. razred ekonomskih škola


Cijena: 104,00kn31,20kn Cijena bez PDV-a: 29,71kn Iznos PDV-a: 1,49kn

Ovaj udžbenik informatike kroz šest poglavlja obrađuje nastavne sadržaje koje je Ministarstvo znanosti prosvjete i športa Republike Hrvatske propisalo za zanimanja ekonomist i komercijalist. Sadržaj udžbenika je u potpunosti usklađen s nastavnim planom i programom za navedena zanimanja.

Udžbenik je bogato ilustriran, a pojmovi u tekstu su povezani s ilustracijama i tablicama, kako bi se bolje i lakše pamtili. Na kraju svakog poglavlja naći ćete pitanja za provjeru usvojenog znanja, a u radnoj bilježnici koja dolazi uz udžbenik nalaze se dodatni zadaci i pitanja, kao i praktične vježbe za provedbu na osobnim računalima.

Posebna je pažnja posvećena problematici hrvatskog nazivlja pa su svi nazivi u obrađenim lokaliziranim aplikacijama navedeni na hrvatskom i engleskom jeziku.

Informatika je sastavni dio suvremenog načina življenja i vjerujem da ćete sa zanimanjem krenuti na putovanje kroz povijest obrade podatka pomoću računala, od drevnih pomagala starih 5000 godina, do globalne mreže Interneta i moćnih korisničkih aplikacija za obradu podataka. Nadamo se da će ovaj udžbenik probuditi dodatno zanimanje za obrađene teme i potaknuti vas na daljnje istraživanje i rad na računalu.


Multimedijske sadržaje možete prema vrsti škole i predmetu pronaći ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

 

Šifra52143
ISBN978-953-250-143-8
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica146
Godina izdanja2010.
Godina prvog izdanja2010.
Težina385 g
Dimenzije28 × 21 cm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor