Informatika u poslovanju


Cijena: 21,37  Cijena bez PDV-a: 20,35  Iznos PDV-a: 1,02 

Informatika, odnosno primjena informacijske i komunikacijske tehnologije, doživljava buran razvoj i ima velik utjecaj na sva područja rada i života razvijenih društava. U uvjetima tržišne konkurencije njezina je primjena od životne važnosti za opstojnost poslovanja poduzeća. Praćenje razvoja informatike svakodnevni je zadatak stručnjaka i menadžera koji se u okolnostima brzog i dinamičnog razvoja suočavaju sa specifičnim problemima vezanim uz njezinu primjenu u poslovanju.

Knjiga Informatika u poslovanju razmatra pristupe, metode i tehnike primjene informatike u modernom poslovanju. Namijenjena je prvenstveno studentima sveučilišnih ili veleučilišnih studija, kao udžbenik kolegija koji se bave razmatranjem primjene informatike u poslovanju, a predaju se pod nazivima informatika, poslovna informatika, informacijska tehnologija u poslovanju i sl. Korisnicima informacijske tehnologije, menadžerima i informatičarima u poduzećima i ustanovama može dati temeljni pregled suvremenih metoda i tehnika primjene informacijske i komunikacijske tehnologije u poslovanju.

S a d r ž a j

Informatika i suvremeni svijet, Računalni sustavi, Računalne mreže i Internet, Računalna organizacija podataka, Računalni softver, Računalne tehnologije, Informacijski sustav u poslovanju, Izgradnja informacijskog sustava, Upravljanje informacijskim sustavom, Sustavi potpore odlučivanju, Skladište podataka i analitička obrada, Otkrivanje znanja iz baza podataka, Informacijska potpora komunikaciji i suradnji, Elektroničko poslovanje i Elektronička javna uprava.

 

Šifra13641
ISBN978-953-197-641-1
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica332
Godina izdanja2007.
Godina prvog izdanja2007.
Težina625 g
Dimenzije24 × 19 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor