-70%

Kemija 2, udžbenik

s multimedijskim sadržajem za 2. razred srednjih medicinskih i zdravstvenih škola s dvogodišnjim programom kemije


Cijena: 13,27  3,98  Cijena bez PDV-a: 3,79  Iznos PDV-a: 0,19 

S čudesnim svijetom kemije i nekim njezinim prirodnim zakonitostima upoznali ste se već u osnovnoj školi. Ovaj je udžbenik pisan tako da vam na što jednostavniji način približi sadržaje obuhvaćene zadanim nastavnim planom i programom.

Nastavno je gradivo podijeljeno na pet nastavnih cjelina, a svaka je cjelina dodatno podijeljena na manje podcjeline. Gradivo je popraćeno riješenim primjerima koji služe za jednostavnije razumijevanje složenog kemijskog računa. Ilustracije i fotografije bit će vam korisne za lakše usvajanje nastavnih tema. Često upućivanje na primjenu određenih znanja u svakodnevnom životu i na njihovu interesantnu stranu učinit će učenje lakšim i zanimljivijim. U udžbeniku se nalaze i jednostavni pokusi s pomoću kojih ćete naučiti primijeniti stečeno znanje u praksi te na zabavan i dinamičan način produbiti gradivo.

Svaka cjelina započinje popisom osnovnih ciljeva i ključnih pojmova koji će se obrađivati. Na kraju se nalazi sažetak te pitanja i zadatci za ponavljanje gradiva, koji su koncipirani na temelju teksta. Zbog složenosti cjelokupne građe teško je na tako malo prostora i u tako malo vremena približiti vam sve potrebno znanje na vama prihvatljiv način te se nadam da sam u tome uspio.


Videoanimacije te interaktivne animacije i pokuse možete pogledati i preuzeti ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

 

Šifra52225
ISBN978-953-250-225-1
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica100
Godina izdanja2014.
Godina prvog izdanja2014.
Težina265 g
Dimenzije28 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor