-50%

Osnove elektrotehnike, 2. dio

udžbenik za 2. razred srednjih elektrotehničkih škola


Cijena: 10,49  5,24  Cijena bez PDV-a: 4,99  Iznos PDV-a: 0,25 

Ova knjiga namijenjena je drugom razredu srednjih elektrotehničkih škola, a nastavak je udžbenika za prvi razred (Osnove elektrotehnike 1. dio) koji u zadnjem poglavlju sadrži opis osnovnih pojmova i odnosa iz područja krugova izmjenične struje, potrebnih prema nastavnom programu već krajem prve školske godine. Ti se pojmovi i odnosi iscrpnije opisuju u prvom dijelu ove knjige koja se stoga po potrebi može rabiti i krajem prvog razreda.

Gradivo je otisnuto zgusnuto, da se olakša preglednost uz što manje listanja te je ilustrirano slikama, tablicama i primjerima, koji su numerirani za svaku stranicu posebno.

Iskustva pokazuju da je nedostatak matematičkih predznanja često uzrok poteškoća u razumijevanju gradiva iz područja Osnova elektrotehnike. Stoga su u pojedinim poglavljima uvodno opisani neki potrebni matematički pojmovi (vektor, kompleksni brojevi, eksponencijalna funkcija) i računanja s njima, a na samom početku knjige je dan opis osnovnih trigonometrijskih pojmova koji se rabe pri opisu zbivanja u krugovima izmjenične struje.

Ovo je staro izdanje, novo možete naći ovdje: Osnove elektrotehnike 2.

 

Šifra12108
ISBN978-953-197-108-9
Izdanje3
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica162
Godina izdanja2007.
Godina prvog izdanja1999.
Težina300 g
Dimenzije24 × 17 cm
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor