A kao Altium

priručnik za rad u Altium Designeru (inačica Summer09)


Cijena: 13,93  Cijena bez PDV-a: 13,27  Iznos PDV-a: 0,66 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih uvrstila je ovaj priručnik u Popis drugih obrazovnih materijala rješenjem od 29. ožujka 2012.


Priručnik je nastao s namjerom da podigne kvalitetu i zanimljivost u nastavi četverogodišnjih (3. i 4. razred) i trogodišnjih (3. razred) strukovnih škola za predmete: Radioničke vježbe, Projektiranje tiskanih vodova računalom i Praktična nastava.

Dizajniranje elektroničkih sustava poput tiskanih pločica zahtjevan je posao visoke tehnologije za koji je potreban vrhunski alat. Altium Designer upravo je jedan takav vrhunski softver za dizajniranje u elektronici, a uz pomoć ovog priručnika ovladat ćete nizom njegovih funkcija i naučiti kako jednostavno i učinkovito rješavati i najzahtjevnije etape procesa dizajniranja, često u samo nekoliko klikova mišem.

Priručnik pokriva čitav proces projektiranja tiskanih pločica i sistematiziran je u 16 zasebnih vježbi, zaokruženih u logične cjeline s jasno definiranim ciljem.

Zbog svoje jasnoće i jednostavnosti namijenjen je onima koji se prvi put susreću s ovakvim računalnim programom ili imaju neko manje, početno iskustvo, a dobro će doći i onima koji su donekle ovladali radom u Altium Designeru ili nekom drugom računalnom programu iste namjene, ponajprije zbog uputa za rad s nekoliko važnih, naprednih alata.

 

Šifra12354
ISBN978-953-197-354-0
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Osnovni broj stranica180
Godina izdanja2012.
Godina prvog izdanja2012.
Težina530 g
Dimenzije29 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor