Elementova knjiga tjedna #117

Svaki tjedan jedna knjiga na prigodnom popustu!

Svaki Vam tjedan nudimo jedan ili više naslova kao ELEMENTOVU KNJIGU TJEDNA po prigodno 25 % sniženoj cijeni! Sa željom da svoju biblioteku dodatno obogatite našim izdanjima, u tjednim se ponudama izmjenjuju naslovi iz svih područja, namijenjeni svim uzrastima!

Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu

Knjiga tjedna od 21. do 27. kolovoza 2019., priručnik Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu prvenstveno je namijenjen učiteljima i nastavnicima informatike kao potpora za usvajanje osnova računalnog razmišljanja i pripreme programskih rješavanja različitih problema. Priručnik pokriva gradivo koje bi učenici trebali savladati od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Nadalje, priručnik je namijenjen i svim učiteljima i nastavnicima predmeta STEM područja, prvenstveno matematike, fizike i tehničke kulture. Simulacijski računalni postupci i postupci vizualizacije olakšavaju stjecanje novih spoznaja iz tih predmeta. Osim toga, rješavanje problema računalnim razmišljanjem koje se nadograđuje na matematičko razmišljanje dobiva svoj puni smisao u sadržajnom kontekstu cijelog STEM područja.

 
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor