Nova biblioteka – Dječje mozgalice!

Uskoro će ljetni praznici! Neka vaše predškolarce i mlađe školarce zaokupi rješavanje zabavnih problema iz naše nove biblioteke Dječjih mozgalica. Iz ove biblioteke izdali smo prvu seriju knjižica koje će vaše mališane, a i Vas, zabavljati satima i satima.

U knjižicama se mogu pronaći vizualne iluzije, zagonetke, labirinti, crtalice i bojalice pa čak i nekoliko matematičkih problemčića za dovitljive.

 • Vesele glavolomke 1

  Izoštrite svoju moć zapažanja, ne dozvolite da vas optičke varke prevare i provjerite jednom zauvijek da li brojevi uistinu mogu biti zabavni.

  Vesele glavolomke 1 - naslovnica
 • Džepni labirinti 1 - naslovnica

  Džepni labirinti 1

  Spašavanje mačića od ružnog diva, plivanje između riječnih vrtloga, utrka vjeverica do kikirikija! Pronađite put kroz labirint ovih i mnoštva drugih avantura u knjižici Džepni labirinti 1.

 • Precrtaj i oboji 1

  Već neko vrijeme sumnjate da se u Vašem djetetu skriva mali Picasso? Omogućite mu da dođe do izražaja – potrebni su Vam samo bojice i ova knjižica.

  Precrtaj i oboji 1 - naslovnica
 • Šašave glavolomke 1 - naslovnica

  Šašave glavolomke 1

  U ovoj zbirci mozgalica Vaš mališan može provesti sate u rješavanju najzabavnijih raznovrsnih zagonetki. Na ovoj knjižici pozavidio bi mu i slavni detektiv Sherlock Holmes!.

 • Nađi razlike 1

  Ako djed pronađe naočale za čitanje, cijela obitelj može sudjelovati i natjecati se tko će prvi pronaći razlike u naizgled identičnim slikama. Nagrada je titula “Majstor oštrog oka”.

  Nađi razlike 1 - naslovnica
  Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor