Nova izdanja u prosincu

Zbirka detaljno riješenih zadataka iz udžbenika za 3. razred gimnazija i tehničkih škola

Zbirka detaljno riješenih zadataka iz udžbenika za 3. razred gimnazija i tehničkih škola, 2. dio

Zbirke sadržavaju detaljno rješene zadatke i zamišljene su kao dodatni pomoćni materijal uz obvezne udžbenike i zbirke zadataka za gimnazije i tehničke škole autora B. Dakića i N. Elezovića.

Zbirka detaljno riješenih zadataka iz udžbenika za 1. razred ekonomskih škola

Zbirka detaljno riješenih zadataka iz udžbenika za 1. razred ekonomskih škola

Zbirka sadržava detaljno rješene zadatke i zamišljena je kao dodatni pomoćni materijal uz obvezni udžbenik i zbirku zadataka za ekonomske škole autora B. Dakića, N. Elezovića i S. Banić.

Matematika za ekonomske analize

Matematika za ekonomske analize

Udžbenik Matematika za ekonomske analize je nastao u želji da se studente ekonomije uvede u jezik matematike i dublje razumijevanje matematičkih metoda koje su im potrebne za opisivanje i razumijevanje ekonomskih varijabli i modela, a pogotovo za rad sa složenim ekonomskim modelima kojima se nastoji što bolje opisati stvarnost.

Namijenjen je studentima poslijediplomskog doktorskog studija iz ekonomije i poslovne ekonomije, ali mogu ga koristiti i svi studenti preddiplomskog studija ekonomije i poslovne ekonomije, kao i svi koji žele produbiti svoje znanje iz osnovnih matematičkih metoda nužnih u ekonomiji. Pritom naglasak nije stavljen na pristup ‘kuharice’ koja daje upute kako nešto izračunati, već na razvijanje matematičkih metoda i intuicije kako i zašto prikazane metode djeluju.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor