Novi katalog za 2017.

Ako niste znali, sve naše kataloge tiskanih izdanja i opreme za učionice možete prelistati i/ili preuzeti i u digitalnom obliku ovdje.

Upravo je iz tiska stigao novi katalog neudžbeničkih izdanja za 2017. godinu. U njemu ćete uz otprije poznata te nova izdanja, pregledno posložena po područjima i uzrastima kojima su namijenjana, s osnovnim informacijama i kratkim opisima, pronaći i najave knjiga koje možete očekivati na našim policama u narednim tjednima.

Primjerice, uskoro stiže Planimaterija, zbirka odabranih zadataka za osnovu školu, koja će osnovnoškolcima poslužiti kao bogat izbor zadataka za vježbu i pripremu za matematička natjecanja. Knjižicu A je li netko pitao učenike? napisali su i ilustrirali učenici viših razreda osnovne škole i u njoj objasnili što (po njima) znači učiti kvalitetno.

Popis visokoškolske literature uskoro će biti bogatiji za Matematičke osnove statistike, namijenjenu studentima tehničkih i prirodoslovnih struka.

Sve koji vole stari hrvatski jezik, posebice čakavicu-arkavicu, oduševit će mali čakavski razlikovni i poredbeni rječnik, Čakavski harvatski sloovnik i prva čakavska gramatika, Sažeta čakavska harvatska sloovnica. Zavičajnoj čakavici ostaje vjerna i zbirka poezije Di je sad moji’ osamnaest.

Naravno, ako želite svoj primjerak kataloga u tiskanom obliku, slobodno nam se javite!

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor