Novi katalog

Katalog obveznih udžbenika za školsku godinu 2017./2018.

Dok čekamo dolazak iz tiska novog kataloga srednjoškolskih udžbenika za školsku godinu 2017./2018., u kojem se nalaze svi obvezni udžbenici iz važećeg Kataloga odobrenih udžbenika Ministarstva znanosti i obrazovanja koje su izdali Element i prošle godine pripojena nam izdavačka kuća Neodidacta, katalog u digitalnom obliku možete već danas prelistati ili preuzeti ovdje: element.hr/katalozi.

Knjige su u katalogu razvrstane najprije po predmetima ili strukovnim područjima: matematika, fizika, kemija, biologija, informatika i računalstvo, područje elektrotehnike, područje strojarstva itd., a zatim po vrstama škola za koje su namijenjeni. Vjerujemo da ćete se u njihovu pregledavanju lako snaći. Osim obveznih udžbenika, ovaj katalog sadrži i neka dodatna izdanja koja predstavljaju kvalitetnu srednjoškolsku literaturu za one koji žele više.

Na istom mjestu pronaći ćete i naš novi katalog tiskanih neudžbeničkih izdanja, kao i kataloge opreme za učionice: matematičkih modela, geometrijskog pribora, kompleta za izvođenje pokusa iz različitih prirodnih ili tehničkih znanosti, te modela za kvalitetnije izvođenje nastave kemije i biologije.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor