Novi priručnici za pripremu mature iz engleskog jezika i biologije

Popust %

Posjetite naš štand na Interliberu (paviljon 6, štand 10e) i nabavite priručnike za pripremu državne mature po cijenama sniženim za od 15 do 20%.

Biblioteku Repetitio nadopunili smo trima novim priručnicima za koje smo sigurni da će maturantima biti od velike pomoći pri pripremi ispita državne mature:

Engleski jezik – viša razina (A) i Engleski jezik – osnovna razina (B) sadrže gramatički podsjetnik, detaljna objašnjenja i upute za rješavanje ispitnih zadataka, te niz vježbi, uključujući pisanje eseja i zadatke za slušanje. Priručnici sadrže još i primjere ispita za provjeru usvojenog znanja, rješenja te CD, koji uključuje zvučni prikaz tekstova iz slušnog dijela.

Naslovnica priručnika Engleski jezika za državnu maturu - osnovna razina Naslovnica priručnika Engleski jezika za državnu maturu - viša razina

Biologija za maturu sastoji se od cjelina koje sadrže sve važne pojmove i definicije te shematske prikaze i slike. Primjeri riješenih zadataka s opisanim postupcima rješavanja i primjeri ispita bit će od posebno korisni kod učenja za ispit državne mature iz bilogije.

Svi priručnici usklađeni su s Ispitnim katalozima za državnu maturu.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor