-50%

Analogni elektronički sklopovi


Cijena: 13,67  6,84  Cijena bez PDV-a: 6,51  Iznos PDV-a: 0,33 

Udžbenik je namijenjen poučavanju predmeta Elektronički sklopovi za obrazovanje za zanimanja elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za procesnu tehniku, tehničar za računarstvo, tehničar za mehatroniku, elektroničar i elektroničar-mehaničar, te za izbornu nastavu iz područja elektroničkih sklopova.

Opseg i način izlaganja gradiva je takav da udovoljava potrebama obveznog i izbornoga dijela nastave elektroničkih sklopova u raznim nastavnim programima. Svako od jedanaest poglavlja sastoji se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad i pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je dan popis literature i dodatak s vrijednim i zanimljivim podacima.

Opis rada i svojstava sklopova dan je kao prikaz ispitivanja i mjerenja (pokusa) obavljenih na stvarnim sklopovima u laboratoriju ili s pomoću simulacijskog računalnoga programa Electronics Workbench. Pitanja i zadaci za laboratorijske vježbe sastoje se od pripremnog, praktičnog te dijela za zaključke. Pitanja i zadaci iz pripremnog dijela služe za stjecanje i obnavljanje neophodnog znanja i prikupljanje podataka koji su potrebni prije pristupa samom izvođenju vježbe.

Ovo je staro izdanje, novo možete naći ovdje: Analogni elektronički sklopovi.


Pripadajući PRIRUČNIK ZA NASTAVNIKE u cijelosti možete preuzeti ovdje.

 

Šifra12364
ISBN978-953-197-364-4
Izdanje2
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica260
Godina izdanja2004.
Godina prvog izdanja2003.
Težina690 g
Dimenzije29 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor