Kemija za malu maturu


Cijena: 24,50  Cijena bez PDV-a: 23,33  Iznos PDV-a: 1,17 

Ovaj je priručnik namijenjen učenicima osnovnih škola koji žele utvrditi odnosno ponoviti svoje znanje osnovnoškolske kemije.

U njemu ćete pronaći objašnjenja pojmova i različite primjere problemskih i računskih zadataka koji obuhvaćaju nastavne sadržaje obrađivane na satovima kemije tijekom sedmog i osmog razreda.

Uz definicije pojmova priručnik sadrži veliki broj riješenih primjera koji će vam pomoći u što boljem razumijevanju nastavnih sadržaja.
Priručnik je podijeljen u osam poglavlja. Svako poglavlje pažljivo pročitajte, proučite riješene primjere, zapišite ih na papir. Potom riješite zadatke za vježbu i riješite dva ispita koji se nalaze na kraju svakog poglavlja. Na samom kraju priručnika pronaći ćete završne ispite koji obuhvaćaju odgojno-obrazovne ishode koje je potrebno ostvariti tijekom osnovnoškolskog obrazovanja iz kemije, a koji će vam biti dobra smjernica i pokazatelj vašeg znanja, rješavajte ih samostalno.

Agencija za odgoj i obrazovanje odobrila je korištenje radne bilježnice i uvrstila je u popis drugih obrazovnih materijala odlukom od 15. ožujka 2024. g.

 

Šifra11997
ISBN978-953-197-997-9
Izdanje1. izdanje
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica268
Godina izdanja2022.
Težina570 g
Dimenzije20 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor