novo

MMB 16: Lekcije iz fizike

ili putokazi na putu prema razumijevanju fizike


Cijena: 12,50  Cijena bez PDV-a: 11,90  Iznos PDV-a: 0,60 

Nova knjiga u Maloj matematičkoj biblioteci kratki je vodič kroz fiziku za sve one koji žele dublje razumjeti svijet fizike, a da pritom nisu stručnjaci za matematički jezik fizike. Namijenjena je svima koji su oduvijek osjećali da je fizika previše zahtjevna.
Lekcije iz fizike nude jedinstven pristup fizici, prilagođen razumijevanju bez prevelike upotrebe matematičkih formula. Čitatelji će se upoznati s osnovama fizike koristeći se jednostavnim jezikom i konkretnim primjerima koji će im pomoći da dublje razumiju osnovne fizičke koncepte. Osim toga, Lekcije iz fizike potiču na razmišljanje izvan okvira i nude čitateljima priliku da promišljaju praktičnu primjenu fizike u svakodnevnom životu.
Ova knjiga nije namijenjena samo srednjoškolcima, već i svim nastavnicima fizike koji traže nove perspektive i ciljeve u poučavanju ovog predmeta. Uz ovu knjigu, fizika postaje pristupačna i intrigantna za sve, a njezini temelji postaju razumljivi i zanimljivi. Odličan je dodatni resurs koji može pomoći nastavnicima da svojim učenicima približe fiziku na način koji će ih inspirirati i motivirati.

 

Šifra15187
ISBN978-953-197-187-4
Izdanje1. izdanje
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica122
Godina izdanja2023.
Težina140 g
Dimenzije21 × 12 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor