-70%

Matematika 1, udžbenik sa zbirkom zadataka

za 1. razred medicinskih i zdravstvenih škola s dvogodišnjim programom matematike


Cijena: 13,27  3,98  Cijena bez PDV-a: 3,79  Iznos PDV-a: 0,19 

Ovaj udžbenik izrađen je prema Nastavnom planu i programu i prema zahtjevima NOK-a. Matematički sadržaji koji se izlažu povezani su sa sadržajima iz drugih nastavnih predmeta, kao i s problemima iz svakodnevnog života. Povezanost sadržaja i ključnih pojmova te problema iz svakodnevnog života sa sadržajem matematike omogućuje bolje razumijevanje gradiva, trajnost znanja te pokazuje zašto se uči matematika.

Ovo je knjiga iz koje učenik može samostalno učiti. Jasnoća, preglednost i privlačnost te usklađenost sadržaja s obzirom na dob učenika obilježje je ove knjige. Svako poglavlje udžbenika započinje motivacijskom i uvodnom stranicom. Njihova je funkcija zornim ilustracijama i povijesnim podatcima osvijestiti razloge učenja gradiva koje slijedi. Nakon obrade svake teme slijedi izbor zadataka za vježbu, a nakon obrađene cjeline slijedi izbor zadataka u kojima se očekuje odgovor na pitanje, zadataka u kojima treba procijeniti rješenje, primijenjenih zadataka matematičkog modeliranja i rješavanja problema i zadataka za provjeru vlastitog znanja. Na kraju svakog poglavlja nalaze se rješenja zadanih zadataka.

Rješavajući zadatke, dobit ćete pregled gradiva koje ste učili, a koje ćete moći povezati sa sadržajima obrađenim u drugim predmetima te sa situacijama realnog života i zdravstvene struke.

 

Šifra52205
ISBN978-953-250-205-3
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica268
Godina izdanja2014.
Godina prvog izdanja2014.
Težina665 g
Dimenzije28 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor