Matematika 1, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 1. razred medicinskih i srodnih škola (2 ili 3 sata nastave tjedno)


Cijena: 7,95  Cijena bez PDV-a: 7,57  Iznos PDV-a: 0,38 

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 1, udžbenik za 1. razred medicinskih i srodnih škola (2 ili 3 sata nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Po obradi Vaše narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.


 

Šifra42265
ISBN978-953-197-265-9
Izdanje1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6673
Šifra iz kataloga MZO-a4442
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99999172
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor