Tehnologija grijanja i klimatizacije, udžbenik

za 3. razred trogodišnjih strukovnih škola i JMO-a u području strojarstva


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Udžbenik je namijenjen učenicima trogodišnjih strukovnih škola u području strojarstva, u jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO). Obrazovni profil je instalater grijanja i klimatizacije. Nastavni predmet "Tehnologija grijanja i klimatizacije" sluša se u trećoj godini i to četiri sata tjedno.

U udžbeniku je obrađeno gradivo u skladu s planom i programom Ministarstva znanosti obrazovanja i športa RH. Cijeli udžbenik je podijeljen u osam poglavlja, a na samome kraju nalazi se Dodatak. U svakom poglavlju dani su ključni pojmovi koji upućuju na sadržaj poglavlja i ciljevi kako bi učenik znao što treba usvojiti. Na kraju svakog poglavlja dana su i pitanja na koja učenik bez problema može odgovoriti ukoliko je pročitao tekst i proanalizirao ponuđene dijagrame, sheme i slike.

Također, ovaj udžbenik može poslužiti učenicima trećih razreda za obrazovni program instalater monter po industrijskom programu (B program). I oni u trećoj godini imaju predmet tehnologija instalacija, također četiri sata tjedno. Udžbenik obrađuje preko 60 % programa navedenog predmeta.

Udžbenik ovakvog sadržaja nedostajao je kako učenicima spomenutog zanimanja, tako i njihovim nastavnicima koji taj predmet predaju. Nastao je kao rezultat autorovog dugogodišnjeg rada i iskustva na ovome području. Dosad su nastavnici navedenog predmeta morali koristiti brojne knjige različitih autora i izdvajali iz njih ono najvažnije, što su potom prenosili svojim učenicima. No sada se sve potrebno gradivo nalazi na jednom mjestu.

Komplet s udžbenikom čini radna bilježnica.

 

Šifra52104
ISBN978-953-250-104-9
Izdanje2
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica144
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2925
Šifra iz kataloga MZO-a1961
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2925
Godina izdanja2016.
Godina prvog izdanja2009.
Težina340 g
Dimenzije28 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor