[novo] Školovanje od kuće i nastava na daljinu u vrijeme HR-COVID-19

Za sve učitelje i nastavnike

Doslovce preko noći odgojno-obrazovni djelatnici postali su učitelji koji iz vlastitog doma poučavaju svoje učenike u njihovim domovima, a brojni su roditelji preuzeli ulogu zamjenskih učitelja. Paradigma nastave na daljinu postala je stvarnost. Stoga je tim od četrnaest znanstvenika iz područja pedagogije krenuo u potragu za odgovorima na pitanja koja su se u novonastaloj situaciji javila u području odgoja i obrazovanja.

U svojim su se nastojanjima usmjerili na proces učenja kod kuće i nastavu na daljinu, istraživali su iskustva iz različitih perspektiva (učeničke, roditeljske, učiteljske) i odnose među učenicima s posebnim naglaskom na prijateljske međuvršnjačke odnose, promišljali su o odgojnim izazovima u doba krize, o procesu vrednovanja kao i online usavršavanju učitelja te bezgraničnim mogućnostima Internet galaksije u nastavi na daljinu.

Školovanje od kuće i nastava na daljinu u vrijeme HR-COVID-19

Kao plod timskog rada autori su ovu monografiju sa svim teorijskim promišljanjima, analizama i empirijskim nalazima namijenili znanstvenicima, istraživačima, učiteljima, stručnim suradnicima, studentima, ali i roditeljima.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor