Neodidacta je dio Elementa

Neodidactina izdanja na webu

Dolaskom izdavačke kuće NEODIDACTA pod naše okrilje, odsad sve njihove udžbenike, radne bilježnice, zbirke zadataka i priručnike za osnovnu školu i srednje škole možete pronaći u zajedničkom katalogu izdanja.


Njemački jezik za osnovnu školu te matematika, fizika, biologija, kemija, kao i mnogi udžbenici i priručnici iz drugih predmeta za gimnazije, ekonomske, medicinske i zdravstvene, obrtničke, četverogodišnje i trogodišnje elektrotehničke i strojarske i druge strukovne škole… svih 184 obveznih udžbenika, kao i ostala pomoćna literatura, sve je tu!

O svakoj knjizi možete saznati osnovne podatke, vidjeti im sadržaj i zaviriti u njih te ih po prvi put jednostavno naručiti u našem web dućanu i za nekoliko dana dočekati na svojoj kućnoj adresi.


Videoanimacije, interaktivne animacije i pokuse koji prate pojedine udžbenike možete prema vrsti škole i predmetu pronaći u multimedijskim sadržajima.


Raduje nas da dio Neodidactinih izdanja koja nisu u Katalogu obveznih udžbenika MZOS-a, ali su prilagođena nastavnom planu i programu, možemo ponuditi nastavnicima i roditeljima za njihove osobne biblioteke po akcijskim cijenama s popustima od 50 % ili čak 70 %!

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor