Nova izdanja u kolovozu

  • “Rješavanje problema programiranjem u Pythonu” pomoći će nastavnicima Informatike pri poučavanju osnova programiranja, a učenicima olakšati savladavanje prvih koraka u programiranju i rješavanja problema programiranjem. Knjiga pokriva gradivo dijela programa nastavnog predmeta Informatika u prirodoslovno-matematičkim gimnazijama i nekim strukovnim školama, ali može poslužiti za početno poučavanje i u ostalim školama. Rješavanje problema programiranjem u Pythonu
  • “A kao Altium” je priručnik za rad u Altium Designeru uz pomoć kojeg ćete ovladati nizom njegovih funkcija i naučiti kako jednostavno i učinkovito rješavati i najzahtjevnije etape procesa dizajniranja elektroničkih sustava.
    Priručnik je odobren od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kao pomoćno nastavno sredstvo (Klasa: 602-03/11-08/92, Ur. broj: 332-05-02/9-12-4 od 29. ožujka 2012.) i uvršten je na popis pomoćnih nastavnih sredstava koja imaju odobrenje za uporabu u školskoj godini 2012./2013. Nastao je s namjerom da podigne kvalitetu i zanimljivost u nastavi četverogodišnjih (3. i 4. razred) i trogodišnjih (3. razred) strukovnih škola za predmete: Radioničke vježbe, Projektiranje tiskanih vodova računalom i Praktična nastava.
    A kao Altium
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor