Predavanje i radionica o elektroničkim udžbenicima

Elektronički udžbenici i digitalno podržana nastava matematike u srednjoj školi

Na 7. kongresu nastavnika matematike RH, koji će se održati od 29. lipnja do 1. srpnja 2016. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu – Matematičkom odsjeku, Bijenička cesta 30, u četvrtak 30. lipnja u 13 sati sati prof. dr. sc. Neven Elezović održat će zanimljivo predavanje pod nazivom Elektronički udžbenici i digitalno podržana nastava matematike u srednjoj školi.

Razvojem tehnologije mijenjaju se načini poučavanja i učenja matematike. Elektronski udžbenici postaju suvremeni analogon klasičnim, s dodatcima koje omogućava uporaba digitalne tehnologije. Uporaba te tehnologije sa strane nastavnika u procesu poučavanja je mnogo kompleksniji problem. U ovom predavanju razmotrit će se oba aspekta buduće digitalno podržane nastave i usporediti s klasičnim pristupom.

Odmah nakon predavanja, u 14 sati, a zatim ponovno u 15.30 sati, u učionici s računalima održat će se i radionica istog naziva pod vodstvom prof. dr. sc. Nevena Elezovića i Sandre Gračan, dipl. ing., gdje ćete se upoznati s Elementovim novim velikim projektom, portalom za nastavnike ELEMATIKA, koji će biti dostupan svim nastavnicima koji koriste naše udžbenike već ove jeseni!

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor