Kategorija:

Biologija

iz biologije s multimedijskim sadržajem za 1. razred srednjih ekonomskih škola s jednogodišnjim programom biologije


Cijena: 30,00  Cijena bez PDV-a: 28,57  Iznos PDV-a: 1,43 

U osnovnoj ste školi upoznali začudni svijet prirode i biologije, a time i drugih prirodnih znanosti, poput kemije i fizike. Upravo ćete ovim udžbenikom ponovno otvoriti vrata tog svijeta i proširiti znanja koja ste stekli. Kako se prirodne znanosti međusobno isprepliću i čine jednu veliku cjelinu stvaranjem novih spoznaja, korisno će vam biti prisjetiti se gradiva iz fizike i kemije te ga povezati sa sadržajima iz biologije. Na taj bismo način i u vama željeli pobuditi istraživački duh i kreativno mišljenje kako biste se uvijek u životu pitali zašto se događaju određeni procesi i koje su posljedice koje iz njih proizlaze.

U udžbeniku su posebno istaknuti ključni pojmovi. Unutar okvira Dobro je znati i Jeste li znali saznat ćete neke zanimljivosti koje su više informativnog karaktera jer živimo u doba kad su informacije gotovo trenutno dostupne, raznolike i poticajne. Stoga, pokušajte učenje, između ostalog, shvatiti kao zabavu kroz koju se usvajaju pojmovi i stječu trajna znanja prvotno važna za život, ali i za daljnje školovanje. Ključni pojmovi su smjernica koja će vam reći na što biste osobito trebali obratiti pozornost.

Iza svake nastavne jedinice nalazi se i Vizualni sažetak kako biste ste se prisjetili najvažnijih pojmova i lakše ih upamtili. Svi su važniji pojmovi navedeni i u posebnom Pojmovniku koji se nalazi na kraju udžbenika. Znanje možete utvrditi i Pitanjima za ponavljanje koja se nalaze na kraju svake nastavne jedinice. Čitav je udžbenik prožet posebno naznačenim okvirima (Provjera pojmova, Vizualni uvid i Izgradite stav) u kojima se nalaze sadržaji vezani uz pojedino gradivo koji omogućavaju njegovo dodatno usvajanje, ali i povezivanje sa svakodnevnim životom.

Komplet s udžbenikom čini radna bilježnica.


Videoanimacije te interaktivne animacije i pokuse možete pogledati i preuzeti ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

Šifra52178
ISBN978-953-250-178-0
Izdanje3
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica234
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a3987
Šifra iz kataloga MZO-a2361
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)3987
Godina izdanja2016.
Godina prvog izdanja2010.
Težina590 g
Dimenzije28 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor