Elektrotehnika i elektronika 1, udžbenik

  • udžbenik za 2. razred srednjih strukovnih škola
  • za zanimanje tehničar za vozila i vozna sredstva
  • 1. dio za dvogodišnje učenje


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Sadržaj udžbenika u cijelosti je rađen prema okvirnom nastavnom planu i programu (novi kurikul iz 2017. godine) predmeta Elektrotehnika i elektronika za drugi razred za zanimanje tehničara za vozila i vozna sredstva u obrazovnom sektoru strojarstvo, brodogradnja i metalurgija. Udžbenik se može koristiti i u drugim zanimanjima u kojima se obrađuju sadržaji obrađeni u udžbeniku.

Ovaj je udžbenik 1. dio kompleta za dvogodišnje učenje.

Zbog složenog nastavnog sadržaja, cjelokupno nastavno gradivo u udžbeniku podijeljeno je u tri tematske cjeline, a svaka od tri nastavnih cjelina podijeljena na pojedine nastavne teme i jedinice. Na kraju svakog poglavlja dodana su pitanja za provjeru znanja. Gradivo je popraćeno opisom izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova. Jasnoća iznesenog teksta upotpunjena je vrlo lijepim i preglednim ilustracijama, crtežima i električnim shemama. U  praćenju i savladavanju materije vrlo su korisne izdvojene napomene koje naglašavaju ključne izraze i definicije. Relativno složena materija opisuje se jednostavnim rječnikom.

Opisan pristup  služi učenikovu lakšem razumijevanju i savladavanju navedenog gradiva. Osim što doprinosi stjecanju znanja, udžbenik potiče na kreativnost u daljnjoj nadogradnji znanja i vještina u području elektrotehnike.

Udžbenik prati radna bilježnica.

 

Šifra12457
ISBN978-953-197-457-8
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica306
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a7338
Šifra iz kataloga MZO-a5000
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)7338
Godina izdanja2021.
Godina prvog izdanja2021.
Težina493 g
Dimenzije20 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor