Laboratorijske vježbe iz elektrotehnike 2

radna bilježnica za 2. razred srednjih strukovnih škola


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo je korištenje radne bilježnice rješenjem od 3. lipnja 2019.
Ova radna bilježnica uvrštena je u Popis drugih obrazovnih materijala odlukom Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Pisana je prema strukovnom kurikulu iz 2017. godine.


Ova radna bilježnica namijenjena je nastavi predmeta Laboratorijske vježbe iz elektrotehnike 2 u drugom razredu srednjih strukovnih škola. Sadržaj radne bilježnice u cijelosti je pisan prema novom strukovnom kurikulu za zanimanje tehničar za elektroniku. Bilježnica se može koristiti u svim onim školama čija obrazovna djelatnost pripada elektrotehničkom strukovnom području.

Nastavni proces Laboratorijskih vježbi povezan je s teorijskim spoznajama iz nastavnog predmeta Osnove elektrotehnike. U svrhu praktične primjene teorijskog znanja, u radnoj bilježnici dani su uz teorijske i praktični zadatci – pokusi. Svaki pokus predviđen je za samostalni rad. Praktični zadatci mogu se i računski riješiti uz zadane vrijednosti. Dakle, uz praktično izvođenje, vježbe se simuliraju na računalu, a rezultati se potvrđuju proračunima i dokumentiraju se. Praktični zadatci koncipirani su tako da se pokažu osnovne zakonitosti istosmjerne struje. U strujnim krugovima mogu se koristiti stvarni potrošači kako bi se na što konkretnijim primjerima primjenjivale sve zakonitosti elektrotehnike.

Pokušajte razumjeti bit svakog zadatka jer će vaše znanje samo tako biti potpuno. Vaše i naše zadovoljstvo postignutim uspjehom bit će veliko.

 

Šifra12343
ISBN978-953-197-343-4
Izdanje2.
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica186
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)981103
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2018.
Težina420 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor