Logika, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 3. razred gimnazija


Cijena: 27.00kn Cijena bez PDV-a: 25.71kn Iznos PDV-a: 1.29kn
Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Logika, udžbenik za 3. razred gimnazija.
Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu kućnu adresu stići će kartonska košuljica u kojoj ćete pronaći pristupni kôd zaštićen strugalicom i sve upute potrebne za trajno otključavanje i pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.

 

Šifra42209
ISBN978-953-197-209-3
Edicija1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6672
Šifra iz kataloga MZO-a4441
Godina edicije2020.
Godina prve edicije2020.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor