Kategorije:

Logika, udžbenik

za 3. razred gimnazija


Cijena: 16,50  Cijena bez PDV-a: 15,71  Iznos PDV-a: 0,79 

Udžbenik u cijelosti pokriva sadržaj nastavnog predmeta Logika u trećem razredu gimnazija i nudi dodatne sadržaje za osobito zainteresirane učenike. Dodatni sadržaji mahom se odnose na vezu logike i računarstva, što je dobrodošla novost u odnosu na tradicionalno naglašenije veze s filozofijom i matematikom, koje, dakako, ni u ovoj knjizi nisu zanemarene.

Autori koriste slobodu koju kurikul predmeta dopušta u izboru redoslijeda i načina razrade pojedinih tema, ostavljajući također slobodu i nastavniku da gradivo izlaže i drukčijim redoslijedom. Stoga su neke definicije i drugi bitni sadržaji ponovljeni na više mjesta, kako se ne bi narušila logička zaokruženost kada se knjiga ne čita po redu.

Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristupni kôd moguće je kupiti i pojedinačno ovdje.

Na portalu za nastavnike Elematika postoji i nadogradnja ovim udžbenicima, namijenjena samo nastavnicima, a predstavlja integralni dio ukupne cjeline.

 

Šifra12300
ISBN978-953-197-300-7
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica220
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6672
Šifra iz kataloga MZO-a4441
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6672
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina385 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor