Matematika 1, 1. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 1. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sati nastave tjedno)


Cijena: 5,25  Cijena bez PDV-a: 5,00  Iznos PDV-a: 0,25 

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 1, 1. dio, udžbenik za 1. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sata nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Po obradi Vaše narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice odabrani riješeni primjeri, zadatci za samostalno rješavanje, kvizovi, pitalice, igre, interaktivne dukativne igre, programčići u GeoGebri, beskonačno zabavna zbirka zadataka (BZZZ...), filmovi i animacije, kalkulatori za računanje, zadatci s državnih matura....


 

Šifra42473
ISBN978-953-197-473-8
Izdanje1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6232
Šifra iz kataloga MZO-a4045
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99998500
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor