Matematika 1, 2. dio, udžbenik

za 1. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sata nastave tjedno)


Cijena: 17,50  Cijena bez PDV-a: 16,67  Iznos PDV-a: 0,83 

Ovaj je udžbenik prvi dio kompleta koji se sastoji od dvije tiskane knjige i elektroničkog dijela. Ulazak u novo, digitalno doba značajno je utjecao na oblikovanje novih udžbenika pa su promjene u ovom izdanju i sadržajne i konceptualne. Naglasak je na ishodima učenja i učenikovim kompetencijama. Tiskani dijelovi udžbenika dovoljni su za samostalno svladavanje i uvježbavanje predviđenih sadržaja. Odabir zadataka za vježbu svaki nastavnik može prilagoditi situaciji u svom razredu, a i svaki učenik pronaći će u udžbenicima dovoljan broj zadataka koji odgovaraju njegovim sposobnostima. Osnovno gradivo nadopunjeno je raznovrsnim dodatcima s ciljem motiviranja učenika koji žele upotpuniti ili produbiti svoje znanje. Nova izdanja uključuju i elektroničke dijelove koji sadrže cjelokupni materijal iz tiskanih izdanja, ali i još mnogo dodataka koje omogućuje digitalna tehnologija. Cilj tih sadržaja je razrada, objašnjenja i individualizacija svega onoga što je dano u temeljnom dijelu udžbenika.

Kao dodatni pomoćni materijal za učenike, uz ovaj udžbenik osmišljena je i zbirka detaljno riješenih zadataka.


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristupni kôd moguće je kupiti i pojedinačno ovdje.

Na portalu za nastavnike Elematika postoji i nadogradnja ovim udžbenicima, namijenjena samo nastavnicima, a predstavlja integralni dio ukupne cjeline.


 

Šifra12789
ISBN978-953-197-789-0
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica192
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6233
Šifra iz kataloga MZO-a4045
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6233
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2019.
Težina342 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor