Matematika 2

udžbenik sa zbirkom zadataka za 2. razred ekonomskih škola


Cijena: 29,00  Cijena bez PDV-a: 27,62  Iznos PDV-a: 1,38 

Udžbenik sa zbirkom zadataka kroz osam poglavlja obrađuje nastavne sadržaje koje je Ministarstvo znanosti prosvjete i športa Republike Hrvatske propisalo za zanimanja ekonomist i komercijalist. Sadržaj knjige u potpunosti je usklađen s nastavnim planom i programom za navedena zanimanja.

Gradivo koje je obrađeno u pojedinom poglavlju ove knjige predstavljeno je i kroz mnogobrojne primjere, tj. riješene zadatke. Svako poglavlje sadrži zadatke za vježbu. Udžbenik donosi dovoljan broj zadataka za rad na satu, ali i za samostalan rad učenika. Zadaci koji su pisani manjim fontom, koji su označeni zvjezdicom i koji imaju skakača i skakačicu preko prepona su zadaci predviđeni za one učenike koji mogu i žele više. Ti zadaci mogu poslužiti i kao dobra priprema za daljnje školovanje. Svi zadaci imaju rješenja, a oni teži imaju i upute.

Poglavlja su podijeljena na manje tematske cjeline, a svako poglavlje započinje posebno uređenom višebojnom stranicom. Te stranice imaju motivacijsku ulogu i upućuju na mogućnosti primjene matematičkih sadržaja tog poglavlja u raznim područjima ljudske djelatnosti. Svako pojedino poglavlje završava njegovim sažetkom. Nadamo se da će vam ova knjiga pomoći ulasku u svijet matematike, njezinom razumijevanju i lakšem usvajanju propisanog nastavnog gradiva te vas potaknuti na razmišljanje i kritički osvrt na vaš osobni rad.

 

Šifra52055
ISBN978-953-250-055-4
Izdanje3
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica354
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a1606
Šifra iz kataloga MZO-a1514
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)1606
Godina izdanja2015.
Težina660 g
Dimenzije20 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor