Matematika 3, 1. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 3. razred gimnazija i strukovnih škola (4 ili 5 sati nastave tjedno)


Cijena: 32,00kn Cijena bez PDV-a: 30,48kn Iznos PDV-a: 1,52kn

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 3, 1. dio, udžbenik za 3. razred gimnazija i strukovnih škola (4 ili 5 sati nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu kućnu adresu stići će kartonska košuljica u kojoj ćete pronaći pristupni kôd zaštićen strugalicom i sve upute potrebne za trajno otključavanje i pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.


 

Šifra42515
ISBN978-953-197-515-5
Izdanje1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6683
Šifra iz kataloga MZO-a4450
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99999166
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor