Matematika 4, 1. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 4. razred gimnazija i strukovnih škola (4 ili 5 sati nastave tjedno)


Cijena: 5,70  Cijena bez PDV-a: 5,43  Iznos PDV-a: 0,27 

Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 4, 1. dio, udžbenik za 4. razred gimnazija i strukovnih škola (4 ili 5 sati nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice odabrani riješeni primjeri, zadatci za samostalno rješavanje, kvizovi, pitalice, igre, interaktivne dukativne igre, programčići u GeoGebri, beskonačno zabavna zbirka zadataka (BZZZ...), filmovi i animacije, kalkulatori za računanje, zadatci s državnih matura....


 

Šifra42879
ISBN978-953-197-879-8
Reg. broj iz kataloga -a7348
Šifra iz kataloga -a5009
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)999921070
Godina prvog izdanja2021.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor