Matematika 4, 1. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 4. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sata nastave tjedno)


Cijena: 32,00kn Cijena bez PDV-a: 25,60kn Iznos PDV-a: 6,40kn

Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 4, 1. dio, udžbenik za 4. razred gimnazija i strukovnih škola (3 ili 4 sati nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu kućnu adresu stići će kartonska košuljica u kojoj ćete pronaći pristupni kôd zaštićen strugalicom i sve upute potrebne za trajno otključavanje i pristup elektroničkom udžbeniku.

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice odabrani riješeni primjeri, zadatci za samostalno rješavanje, kvizovi, pitalice, igre, interaktivne dukativne igre, programčići u GeoGebri, beskonačno zabavna zbirka zadataka (BZZZ...), filmovi i animacije, kalkulatori za računanje, zadatci s državnih matura....


 

Šifra42877
ISBN978-953-197-877-4
Reg. broj iz kataloga -a7346
Šifra iz kataloga -a5008
Godina prvog izdanja2021.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor