Matematika 5, 1. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 5. razred osnovne škole


Cijena: 18,90kn Cijena bez PDV-a: 18,00kn Iznos PDV-a: 0,90kn
Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 5, 1. dio, udžbenik za 5. razred osnovne škole.
Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu kućnu adresu stići će kartonska košuljica u kojoj ćete pronaći pristupni kôd zaštićen strugalicom i sve upute potrebne za trajno otključavanje i pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.

 

Šifra41057
ISBN978-953-197-057-0
Edicija1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6116
Šifra iz kataloga MZO-a3936
Godina edicije2019.
Godina prve edicije2019.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor