Matematika 7, 2. dio, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 7. razred osnovne škole


Cijena: 3,02  Cijena bez PDV-a: 2,88  Iznos PDV-a: 0,14 

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 7, 2. dio, udžbenik za 7. razred osnovne škole.


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Po obradi Vaše narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.


 

Šifra41252
ISBN978-953-197-252-9
Izdanje1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6688
Šifra iz kataloga MZO-a4452
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6688
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor