Osnove tehničke mehanike, udžbenik

s multimedijskim sadržajem za 1. i 2. razred trogodišnjih strukovnih škola (JMO)


Cijena: 25,00  Cijena bez PDV-a: 23,81  Iznos PDV-a: 1,19 

Iz predgovora: Ovo je za Vas vrijeme burnog sazrijevanja i istraživanja vlastitih mogućnosti i ograničenja. Ali, baš sad ste primorani postaviti temelje svoje buduće karijere. Uspjeh ili neuspjeh u toj karijeri za većinu od Vas značit će uspjeh ili neuspjeh u životu. Ova knjiga namijenjena je tome da Vam taj uspjeh olakša.

Osnovna joj je namjena da iz nje učite. Ali namijenjena je i tome da Vas pouči tehničkom razmišljanju. Ako pritom osjetite pozitivan odnos prema mehanici i tehnici, smatrat ćemo to velikim uspjehom. Uvode u ovoj knjizi nemojte preskakati, već ih pročitajte. U njima bi mogli pronaći motiv i razlog za učenje. 3D-ilustracije i video animacije služe boljem razumijevanju teksta, matematičkih iskaza i svega onog teže razumljivog.

Brojni se tehnički predmeti temelje na poznavanju mehanike. Zato će njeno dobro poznavanje biti vrlo važno za Vašu karijeru. Stoga naprijed, učite čitajući i rješavajući primjere iz ove knjige.

Dodatak udžbeniku je radna bilježnica koja služi za kvalitetnije usvajanje nastavnih sadržaja. Nastavnicima za realizaciju što kvalitetnije nastave može poslužiti e-radna bilježnica Tehnička mehanika 1 - Statika, koja u jednom dijelu prati zadatke iz radne bilježnice. Zadatci su riješeni postupno, korak po korak, te tako prezentirani.


Videoanimacije te interaktivne animacije i pokuse možete pogledati i preuzeti ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

 

Šifra52048
ISBN978-953-250-048-6
Izdanje4.
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica174
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a1263
Šifra iz kataloga MZO-a929
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)1263
Godina izdanja2018.
Godina prvog izdanja2008.
Težina370 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor