Ova zabavna slikovnica obiluje raznovrsnim sadržajima i zadatcima koji potiču razvoj svih predvještina potrebnih za kasnije praćenje nastave u prvom razredu osnovne škole.

Čitajući Svaštaru i rješavajući zadatke dijete će odgovarati na pitanja o sebi, o svojoj obitelji i prijateljima. Razmišljat će o svojim osjećajima: o tome što ga raduje, a što ljuti, čega se boji ili što ga čini tužnim. Proučavat će dijelove svoga tijela i pričati o tome što sve može ili zna napraviti. Upoznat će brojeve od 1 do 5, naučiti što je više, a što manje, što je dugačko, a što kratko, te što je desno, što lijevo, a što je između. Odgovarat će i na pitanja što je vruće, a što hladno, što je lako, a što teško, što pliva, a što tone. Naučit će također što je unutra, a što vani, što je ispred, a što iza, što je prije, a što poslije te što je bilo jučer, što je danas, a što će biti sutra. Uz pomoć odraslih, pričat će o razlici između noći i dana, te koliko je to jedna godina. Proći će kroz sva godišnja doba i prigodne blagdane, uvježbati svoju sposobnost pričanja priča te poboljšati svoju moć zapažanja.

Slikovnica je namijenjena djeci u dobi od 5 do 6 godina i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima onima koji im se žele pridružiti u igri i učenju.

 

Šifra10023
ISBN978-953-197-023-5
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica48
Godina izdanja2015.
Godina prvog izdanja2015.
Težina165 g
Dimenzije21 × 29 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor