8D metoda

Vodič za uspješno rješavanje reklamacija i nesukladnosti u poslovanju


Cijena: 100.00kn Cijena bez PDV-a: 95.24kn Iznos PDV-a: 4.76kn
Šifra13666
ISBN978-953-197-666-4
Edicija1
Osnovni broj stranica104
Godina edicije2018.
Godina prve edicije2018.
Težina540 g
Dimenzije (DxŠxV)24 × 20 cm

Završetak jednog posla ili projekta nosi sa sobom čitav niz novih znanja, iskustava i osjećaja koje članovi tima žele nesebično podijeliti svima koji su spremni slušati ili čitati o tome. I ova knjiga, udžbenik, jedno je takvo djelo nastalo iz projekta, sa željom autora da podijele sa čitateljima ono štu su naučili i svladali. Ujedno je i prva kniga u novoj biblioteci Poslovna izvrsnost.

Knjiga nije zamišljena samo da služi kao vodič pri učenju studentima čiji je interes vezan uz poslovanje i upravljanje, posebno u području sustava upravljanja kvalitetom, već i da bude vodič onim stručnjacima koji se u svakodnevnom poslovanju susreću s problemima nesukladnosti i reklamacija. Cilj je da ovaj vodič bude alat koji će stručnjaci rado nositi i koristiti kao pomoć prilikom rješavanja problema u poslovanju.

Kroz dugi niz godina proučavanja i analiziranja primjena pojedinih alata i tehnika u rješavanju problema i donošenju odluka u poslovanju, autori su došli do saznanja da se menadžerski alati vrlo rijetko koriste i da je većina odluka donesena na temelju intuicije. Svjesni da se kvalitetno može upravljati jedino ako se donose odluke na temelju dokaza i činjenica, a to znači primjenom rezultata dobivenih korištenjem odgovarajućih menadžerskih alata, odlučili su napisati niz knjiga – vodiča čija je namjena pomoć u savladavanju primjene menadžerskih alata kako bi se mogli koristiti u svakodnevnom poslovanju.

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor