Kategorija:

Algoritmi i programiranje 1, udžbenik

za 1. razred srednjih strukovnih škola


Cijena: 26,50  Cijena bez PDV-a: 25,24  Iznos PDV-a: 1,26 

Udžbenik svojim sadržajem pokriva gradivo istoimenog predmeta koji se predaje učenicima prvog razreda četverogodišnjih srednjih strukovnih škola, koji se školuju za zanimanje tehničar za računalstvo. Udžbenik se može korisitit i u ostalim srodnim obrazovnim programima i strukovnim kurikulima obrazovnog područja elektrotehnike i računalstva u trajanju od tri ili četiri godine.

Svako se poglavlje knjige sastoji od teorije i primjera koji vrlo detaljno objašnjavaju kako teoriju primijeniti u praksi. Udžbenik sadrži 145 riješenih primjera, a prati ga i odgovarajuća radna bilježnica s pomoću koje učenici mogu dodatno uvježbavati nastavne sadržaje i stjecati kompetencije rješavajući primjere primjenjive u praksi te razvijati logički način razmišljanja. Mnogobrojni primjeri i zadatci različite su težine i složenosti, a prilagođeni su dobi učenika. Primjeri su primjenljivi na mnoge praktične probleme iz tehnike, matematike i različitih životnih situacija.

Udžbenik prati i odgovarajuća radna bilježnica s pomoću koje se može kroz različite tipove zadataka dodatno uvježbavati nastavne sadržaje i stjecati kompetencije rješavajući primjere primjenjive u praksi te razvijati logički način razmišljanja.

 

Šifra12388
ISBN978-953-197-388-5
Izdanje3. izmijenjeno
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica258
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6275
Šifra iz kataloga MZO-a4078
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)6275
Godina izdanja2019.
Godina prvog izdanja2017.
Težina450 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor