Uvod u elektroniku, radna bilježnica

za 2. razred srednjih strukovnih škola


Cijena: 17,50  Cijena bez PDV-a: 16,67  Iznos PDV-a: 0,83 

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih odobrila je korištenje ove radne bilježnice i uvrstila je u Popis drugih obrazovnih materijala odlukom od 28. veljače 2020. g.


Radna bilježnica u cijelosti je rađena prema nastavnom planu i programu predmeta Uvod u elektroniku za drugi razred srednjih strukovnih škola, za zanimanje tehničar za računalstvo. Može se koristiti i u drugim zanimanjima u području elektrotehnike u kojima se obrađuju isti sadržaji.

Radna bilježnica čini cjelinu s udžbenikom i njezin sadržaj slijedi redoslijed poglavlja iz udžbenika, čime je olakšano snalaženje. Rješavajući postavljena pitanja i probleme, utvrdit ćete svoje znanje, a na sva postavljena pitanja odgovore možete naći u udžbeniku.

U radnoj bilježnici nalaze se sljedeći tipovi pitanja:

  • odgovorite na postavljeno pitanje
  • nadopunite rečenice riječima koje nedostaju
  • samostalno nacrtajte tražene električne sheme i dijagrame
  • riješite postavljene zadatke.

U radnoj su bilježnici dani i praktični zadatci za laboratorijske vježbe u svrhu praktične primjene teorijskog znanja, a kod mnogih se traži i vaše objašnjenje rezultata mjerenja i postupaka. Svi se praktični zadatci mogu izvesti primjenom računalnog programa za simulaciju elektroničkih sklopova ili primjenom klasičnih instrumenata, mjerne opreme i pribora. Svaki zadatak predviđen je za samostalni ili grupni rad. Praktični zadatci mogu se samostalno i računski riješiti uz zadane vrijednosti. Svaka je vježba otisnuta na parnom broju stranica, tako da se radni listovi mogu pojedinačno predati nastavniku na pregledavanje i ocjenjivanje. To će ovisiti o načinu rada vašeg nastavnika. Zato su u zaglavlju radnih listova predviđena mjesta za osnovne podatke o vježbi i o učeniku te prostor za ocjenu vježbe.

 

Šifra12331
ISBN978-953-197-331-1
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica148
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99998494/99998607
Godina izdanja2020.
Godina prvog izdanja2020.
Težina375 g
Dimenzije28 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor