Analogni elektronički sklopovi

udžbenik za 2.-4. razred 4-godišnjih strukovnih škola


Cijena: 22,50  Cijena bez PDV-a: 21,43  Iznos PDV-a: 1,07 

Udžbenik je namijenjen poučavanju predmeta Elektronički sklopovi za obrazovanje za zanimanja elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za procesnu tehniku, tehničar za računarstvo, tehničar za mehatroniku, elektroničar i elektroničar-mehaničar, te za izbornu nastavu iz područja elektroničkih sklopova.

Opseg i način izlaganja gradiva je takav da udovoljava potrebama obveznog i izbornoga dijela nastave elektroničkih sklopova u raznim nastavnim programima. Svako od jedanaest poglavlja sastoji se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad i pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je dan popis literature i dodatak s vrijednim i zanimljivim podacima.

Opis rada i svojstava sklopova dan je kao prikaz ispitivanja i mjerenja (pokusa) obavljenih na stvarnim sklopovima u laboratoriju ili s pomoću simulacijskog računalnoga programa Electronics Workbench. Pitanja i zadaci za laboratorijske vježbe sastoje se od pripremnog, praktičnog te dijela za zaključke. Pitanja i zadaci iz pripremnog dijela služe za stjecanje i obnavljanje neophodnog znanja i prikupljanje podataka koji su potrebni prije pristupa samom izvođenju vježbe.

Ovo je novo izdanje – u boji, prilagođeno najnovijem nastavnom programu, sa CD-om. Staro izdanje možete naći ovdje: Analogni elektronički sklopovi.

 

Šifra12384
ISBN978-953-197-384-7
Izdanje5. izmijenjeno
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica258
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2314
Šifra iz kataloga MZO-a1551
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2314
Godina izdanja2016.
Godina prvog izdanja2003.
Težina660 g
Dimenzije29,7 × 21 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor