Električni strojevi i uređaji, udžbenik

s multimedijskim sadržajem za 3. razred četverogodišnjih strukovnih škola u području elektrotehnike i 2. razred za zanimanje tehničar za mehatroniku


Cijena: 15,00  Cijena bez PDV-a: 14,29  Iznos PDV-a: 0,71 

Udžbenik je namijenjen učenicima 3. razreda četverogodišnjih strukovnih škola u elektrotehničkom području, i to za zanimanja: elektrotehničar (izborni blok A), tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za procesnu tehniku i tehničar za računalstvo.

Također je namijenjen učenicima 2. razreda za zanimanje tehničar za mehatroniku. Uz određene nadopune mogu ga koristiti i učenici ostalih zanimanja u četverogodišnjim i trogodišnjim strukovnim školama u elektrotehničkom području.

Udžbenik se sastoji od pet tematskih cjelina koje su složene određenim redoslijedom koji ne prejudicira i redoslijed iznošenja nastavnih sadržaja u nastavnom procesu. Posebna pažnja poklonjena je vizualnom identitetu udžbenika kako bi se suhoparni tekstualni dio što je moguće više obogatio crtežima, električnim shemama i fotografijama. Na kraju svakog poglavlja su pitanja za provjeru znanja. Dodatak udžbeniku je radna bilježnica koja u potpunosti slijedi tematske cjeline udžbenika. Raznovrsnim pitanjima učenici su potaknuti da provjere i učvrste svoje znanje o električnim strojevima i uređajima.


Videoanimacije te interaktivne animacije i pokuse možete pogledati i preuzeti ovdje: element.hr/multimedija.

 


 

 

Šifra52106
ISBN978-953-250-106-3
Izdanječetvro
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica136
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a2933
Šifra iz kataloga MZO-a1697
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)2933
Godina izdanja2016.
Težina245 g
Dimenzije24 × 20 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF

Možda će vam se također svidjeti…

    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor