Fizika 4, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 4. razred gimnazija (2 ili 3 sata nastave tjedno)


Cijena: 6,45  (48,60 kn) Cijena bez PDV-a: 6,14  (46,26 kn) Iznos PDV-a: 0,31  (2,34 kn)

Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Fizika 4, udžbenik za 4. razred gimnazija (2 ili 3 sata nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Po obradi Vaše narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.


 

Šifra42883
ISBN978-953-197-883-5
Izdanje1
Godina prvog izdanja2021.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor