Informatika 4, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 4. razred gimnazija (2 ili 3 sata nastave tjedno)


Cijena: 7,50  Cijena bez PDV-a: 7,14  Iznos PDV-a: 0,36 

Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Informatika 4, udžbenik za 4. razred gimnazija (2 ili 3 sata nastave tjedno).


Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Po obradi Vaše narudžbe na Vašu e-mail adresu stići će kôd za pristup elektroničkom udžbeniku.

Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja.  Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice videouratci, programčići u GeoGebri, igrice, križaljke, BZZZ-ovi, kvizovi i drugi materijali koji pomažu ostvarivanju ishoda učenja i vrednovanju.


 

Šifra42884
ISBN978-953-197-884-2
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)999921079
Godina prvog izdanja2021.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor