Ispiti znanja iz matematike

za 3. razred gimnazije


Cijena: 9,03  Cijena bez PDV-a: 8,60  Iznos PDV-a: 0,43 

Udžbenici matematike za srednje škole uz mnoštvo riješenih primjera sadrže i veći broj zadataka za vježbu. Premda su raznovrsni, ti su zadaci standardni i po obliku i po sadržaju. Ova zbirka autora Branimira Dakića sadrži pak jednu drukčiju vrstu zadataka u kojima između četiri ponuđena odgovora valja izabrati točno rješenje. Time je ona svojevrsna dopuna udžbeniku i može mu se pridružiti kao neobvezatan didaktički materijal.

Takvi tipovi zadataka sastavnica su i državne mature iz matematike pa se njihovim rješavanjem učenici na neki način pripremaju i za polaganje tog važnog ispita na kraju srednjoškolskog obrazovanja.

U zbirci su ponuđena 34 pismena ispita, usklađena s gradivom 3. razreda srednje škole, te 6 završnih ispita. Izbor zadataka po težini nije suviše zahtjevan. Provjeravaju se najvećim dijelom osnovna znanja u smislu razumijevanja temeljnih pojmova i činjenica. Vrijeme trajanja pojedinog ispita procijenit će sam nastavnik, a s izuzetkom završnih ispita, ono bi moglo trajati 45 minuta.

 

Šifra12230
ISBN978-953-197-230-7
Izdanje4.
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica114
Godina izdanja2018.
Godina prvog izdanja2011.
Težina215 g
Dimenzije24 × 17 cm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor