Lagana matematika 7, 1. dio, radna bilježnica

radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja za 7. razred osnovne škole


Cijena: 7,57  (57,04 kn) Cijena bez PDV-a: 7,21  (54,32 kn) Iznos PDV-a: 0,36  (2,71 kn)

Radna bilježnica Lagana matematika 7 namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja  i obrazovni je materijal radnog karaktera. Bilježnica prati sadržaj i strukturu udžbenika Matematika 7 autora Gordane Gojmerac Dekanić, Petra Radanovića i Sanje Varošanec. Zadatci su grupirani po nastavnim cjelinama, temama i jedinicama iz spomenutog udžbenika koji je dvodjelan pa je i ova radna bilježnica također podijeljena na dva dijela. Svaki listić sadrži motivacijski problem, kratku obradu matematičkog sadržaja, primjere i zadatke. Za kraj svake cjeline napravljen je i nastavni listić sa zadatcima za ponavljanje.

Obrada matematičkog sadržaja pregledna je i jasna u jezičnom i konceptualnom smislu, tekst je smanjen u odnosu na tekst u udžbeniku, rečenice su kratke i jasne. Primjeri su dobro odabrani i razrađeni. Nakon primjera slijedi zadatak s uputama po koracima, a zatim zadatak za samostalno rješavanje. Zadatci su nizani od jednostavnijih k složenijima. Uz primjere i zadatke primjereno su prema potrebi istaknuti slikovni podsjetnici sa simbolima, formulama i važnim podatcima.

Zadatci se razlikuju po tipu, sadržaju i složenosti. Nastavni listići sadrže zadatke zatvorenog tipa, zadatke kratkog odgovora, zadatke u kojima treba dopuniti tablicu, zadatke u kojima treba spojiti parove, zadatke koji sadrže grafički prikaz, problemske zadatke i slično. Zadatci potiču učenika na samostalnost, promišljanje i zaključivanje te primjenu matematičkog znanja u rješavanju problema.

Radna bilježnica namijenjena učenicima s primjerenim oblikom školovanja pomaže učitelju da osigura jednake obrazovne mogućnosti za sve učenike.

Drugi dio možete pregledati i naručiti ovdje.

Agencija za odgoj i obrazovanje uvrstila je radnu bilježnicu u Katalog odobrenih drugih obrazovnih materijala odlukom od 23. travnja 2021. g.

 

Šifra11782
ISBN978-953-197-782-1
Izdanje1.
Tisaku-boji
Uvezspiralni
Osnovni broj stranica118
Artikl je u kataloguAZOO-a
Šifra iz aplikacije Grada Zagreba (GUOS)99999158
Godina izdanja2021.
Godina prvog izdanja2021.
Težina266.28 g
Dimenzije20 × 28 mm
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor