Matematika 1, pristupni kôd

za elektronički dio udžbenika za 1. razred strukovnih škola (2 sata nastave tjedno)


Cijena: 39,00kn Cijena bez PDV-a: 37,14kn Iznos PDV-a: 1,86kn
Razvoj digitalne tehnologije promijenio je načine poučavanja i učenja. Naš je cilj svakom učeniku omogućiti dinamičko učenje i istraživanje svijeta oko sebe s pomoću kvalitetnog edukativnog multimedijskog sadržaja. Ovaj pristupni kôd omogućuje pristup elektroničkom dijelu udžbenika Matematika 1, udžbenik za 1. razred gimnazija i strukovnih škola (2 sata nastave tjedno).
Elektroničkom dijelu udžbenika pristupa se na adresi ele-udzbenik.hr s pomoću koda koji se dobiva uz svaki kupljeni tiskani udžbenik. Pristup je moguć i kupovinom samo pristupnog koda, bez tiskanog udžbenika. To možete učiniti ovdje, klikom na gornje polje "U košaricu". Na vašu kućnu adresu stići će kartonska košuljica u kojoj ćete pronaći pristupni kôd zaštićen strugalicom i sve upute potrebne za trajno otključavanje i pristup elektroničkom udžbeniku.

Elektronički dio udžbenika sadrži mnoge dodatke u odnosu na klasični tiskani udžbenik, prilagođene individualnim potrebama i mogućnostima svakog učenika. To su primjerice odabrani riješeni primjeri, zadatci za samostalno rješavanje, kvizovi, pitalice, igre, interaktivne dukativne igre, programčići u GeoGebri, beskonačno zabavna zbirka zadataka (BZZZ...), filmovi i animacije, kalkulatori za računanje, zadatci s državnih matura....

 

Šifra42054
ISBN978-953-197-054-9
Edicija1
Uvezkarton
Artikl je u kataloguMZO-a
Reg. broj iz kataloga MZO-a6313
Šifra iz kataloga MZO-a4116
Godina edicije2019.
Godina prve edicije2019.
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor