Matematika kao igra 2

Zadatci za poticanje matematičke darovitosti


Cijena: 4,52  Cijena bez PDV-a: 4,30  Iznos PDV-a: 0,22 

Izbacite dosadu iz kuće i po drugi puta! Na stranicama ove radne slikovnice očekuje vas nastavak niza zabavnih zadataka iz čudesnog svijeta matematike. U drugoj od dviju slikovnica istog naslova djeca će pronalaziti skrivene elemente, bojati, crtati, brojiti, uspoređivati brojeve, raspoređivati oblike i rješavati raznovrsne logičke i matematičke probleme. Na taj način uspješno će usvajati osnovna matematička znanja i dodatno razviti svoje logičko zaključivanje i kreativnost.

Slikovnica je namijenjena djeci u dobi od 6 do 7 godina, kada se ubrzano razvija logičko mišljenje neophodno za različite matematičke aktivnosti kojima se potiče razvoj uma. Odgajatelji i učitelji ove zadatke mogu upotrijebiti za otkrivanje one djece koja imaju dara za matematiku ili za razvoj interesa za matematiku.

I ovdje se na kraju knjige nalaze ocjene u obliku naljepnica s pomoću kojih dijete treba ocijeniti svoje rješavanje svakog zadatka. A tu je i DIPLOMA koja se djetetu dodjeljuje za uspješno rješavanje zadataka.

 

Šifra10027
ISBN978-953-197-027-3
Izdanje1
Tisaku-boji
Uvezmeki
Osnovni broj stranica56
Godina izdanja2015.
Godina prvog izdanja2015.
Težina175 g
Dimenzije21 × 24 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor