Priručnik za nastavnike uz udžbenik i zbirku zadataka Matematika 1

za 1. razred gimnazije


Cijena: 9,03  Cijena bez PDV-a: 8,60  Iznos PDV-a: 0,43 

Ovaj je Priručnik namijenjen nastavnicima matematike koji u svojem radu koriste udžbenički komplet (1. dio, 2. dio) Branimira Dakića i Nevena Elezovića za 1. razred gimnazija.

Radi lakšeg snalaženja ovaj je priručnik pisan tako da prati cjeline u udžbeniku. Za svaku cjelinu dana je kraća uputa o svrsi o kojoj će u nastavku biti više riječi.

Raspored grade, tzv. plan rada, na početku Priručnika, naš je prijedlog. U pojedinom stupcu naveden je broj sati predviđen za svaku manju cjelinu. Stupci se odnose na programe koji pokrivaju udžbenik i ovaj Priručnik: opću (plus jezičnu i klasičnu) gimnaziju te prirodoslovno-matematičku gimnaziju (u tom poretku). Sigurno je da će se tu i tamo pojaviti odstupanja uzrokovana raznim razlozima, od potrebe da se detaljnije obrade važni dijelovi gradiva ako su predznanje i prosječne matematičke sposobnosti upitne, preko gubitka određenog broja sati, nebitno iz kojih razloga, pa sve do rasporeda blagdana i školskih praznika. Satnice su usklađene s udžbenikom i pretpostavlja se da je uz njezino pridržavanje čitav program moguće realizirati u cjelini.

 

Šifra12716
ISBN978-953-197-716-X
Izdanje1
Tisakcrno-bijeli
Uvezmeki
Osnovni broj stranica138
Godina izdanja2006.
Godina prvog izdanja2006.
Težina265 g
Dimenzije24 × 17 cm
Preuzmite PDF
Preuzmite PDF
    Pošalji upit preko emaila Zatvori prozor